.::WIRA JEPUN::.

Ade apa dengan wira jepun?
Haish...

Actually, korang mesti x caya kan...
Even, umur aku dah nak masuk 23thn..
Aku still lagi tgk citer2 cam power rangers..

Peghh..
Aku minat giler dgn citer2 cam th...
HAHA

Dulu teringat lagi...
Masa kecik2 dulu....
Tiap2 petang, sanggup tunggu semata-mata nak tgk citer maskman..
Korang ingt lagi x citer tuh?

Bukan setakat maskmen jew, jetmen, flashman, power rangers...
Tapi masa aku darjah 6 kowt, power rangers disiarkan..
Sorry x berapa nak igt btol ke x...
Masa tuh, beruntung la sebab aku dok johor..
So, channel singapore kami dapat...
Tgk la power rangers kat channel singapore (TCS5)
Sebab, channel malaysia siar lambat sgt..
Ngeeee~

Antara sebab aku suka tgk
suka tgk diaorang fight dgn org jahat and raksasa
costume pown cantik2
Yang penting power masing2 best!

Neway, klu korang ade link yang leh download citer2 cam nie,
bgtau la aku....
Leh bwat pengubat rindu
selain tgk citer power rangers
TV2 kol 10.00 pagi setiap hari ahad..
Hohoho~

p/s
skrg nie tgh melayan citer bloggerboy....
download kat www.8tvcom.my je...

6 comments:

gabanMorka said...

dan dulu masing-masing berebut pilih power rangers merah ke ijau ke...haha

Trojan said...

ak mnt gila...
dduk jer dpn tv...
ak da chop power rangers merah....haha

fIcK a.k.a kaka said...

to gabanMorka
btol2.....
merah ke ijau..
aku suka power rangers hijau...
smart..
hahahah

fIcK a.k.a kaka said...

to trojan:
ahha
tahu x pe...
duduk depan tv, mata x kelip2 tgk..
wah, dia suka merah ek...
hijau da best!!!!

skid soil said...

eleh, padahal berangan nk jd pink ranger.

fIcK a.k.a kaka said...

to skidsoil:
hahaha
pe barang pink..
pink kan wanina..

i mesti la power rangers hijau...
HOHOHO

Related Posts with Thumbnails