.::LADY GAGA FASHION::.

Bile sebut je nama LADY GAGA, ape yang korang fikir?
Kalau aku la, fashion yang pelik, lagu bad romance dan poker face...
ngeee...~

Kali nie, aku sempat mencari beberapa fashion pelik lady gaga untuk sama2 kita perlihatkan...
Bagi aku, pelik tp unik...
Nak minx maaf dulu coz banyak gambar2 sexy...
Ape2 pown layan~



p/s
teringin nak pakai pelik2, tp nak pi ke mana ye?

6 comments:

Nona Nadzirah Anak PakDin said...

i like her music, but not the lyrics. XD

fIcK a.k.a kaka said...

to nona:
yup2...musicnye memang best.....
layan je la, x leh nak obses2 sgt..kang nanti terpesong plak..
heheh

DuniakuAbstrak said...

adeh..pelik gler fesyen2 makcik gaga nih..haha

fIcK a.k.a kaka said...

to duniakuAbstrak..
biase la...
klu dah namanya artis..

Anna Mohamed Amin said...

dah tgk videoclip 'Alejandro'? super-weird! I though Telephone was weird enough but she outdid herself once again.. -____-'

fIcK a.k.a kaka said...

YUP...
SUPERWEIRD...
CAM NE LA DIAORG DPT IDEA KAN..

Related Posts with Thumbnails