.::When You're Gone By Avril Lavigne::.

Aku bukan lah seorang yang fanatik dengan muzik..
Bagi aku muzik tu kadang kala merimaskan...
Ada kalanya aku rase klu dunia ini tanpa muzik,
aku anggap benda itu x memberi ape2 kesan pon terhadap diri aku...
Senang citer, muzik dan aku terdapat satu jurang yang memisahkan kami..


Tapi yang peliknya aku mudah jatuh cinta dgn sesuatu muzik itu sendiri...
X tau nape..
Adakah ini satu kebetulan atau memang disengajakan?
Yang peliknye, muzik yang aku jatuh cinta itu
Sudah lama berkumandang dicorong-corong radio mahupun di tv


Sebagai contoh,
ape kaitannya lagu when you're gone by avril dengan aku?
kisahnya bermula di dalam bas rapid kl semasa aku pi kerja cuti sem lepas..
boleh dikatakan setiap hari aku dengar lagu nie kat dalam bas rapid kl tuh...
Mula2 tuh, rase cam x best je lagu nie..

Tp lama2 syok plak....
Sampaikan ade satu hari tuh,
aku ternanti-nanti video clip lagu nie kat bas rapid tuh
sengal x?
pada hal boleh je aku download kat internet..

Tp perasaan itu laen plak bile download dgn menonton secara tidak sengaja..
Mula dari ctu, aku pon suka giler dgn lagu nie..
and klu korang semua perasaan,
aku pernah letakkan lagu itu kat aku nyer blog nie...

Tp now, aku dah tukarkannye dgn lagu laen..
coz EHSAN telah meletakkan lagu itu di blog dia...
Actually, aku x suka sangat berkongsi lagu di blog..
Sebab itu aku tukar lagu kat blog aku nie...
Sorry EHSAN, x pasal2 nama ko muncul plak kan..


So kesimpulannya, incident dr menaiki bas rapid kl membuatkan aku mencintai sesuatu muzik itu...

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

[Chorus]
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

[Chorus]
We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soulI can hardly breathe
I need to feel you here with me, yeah

14 comments:

rizz said...

yeapp lgu tu kdg2 mpengaruhi khdupan kte kan hehehe..best avril i like!!!

fIcK a.k.a kaka said...

fick to rizz...
setuju...
tp lama2 dah malas plak nak dgr..
mwahahah

loq said...

wuhuuuu...
best gak nih..
nak donlod2

cIk JanNah said...

lagu da bezaman br minat..
ape kejadahnye la dak nieh~

koh3

fIcK a.k.a kaka said...

fick to loq...
try la download..
memang besh...

fick to cik jannah..
hahaha..
suka ati la...
cbuk je ko nie...
wey, aku phone mak nape x angkat?
huhuhuh

cIk JanNah said...

sbb mak taw kalo ko tepon je msti nak duet..
hahaa..
aku yg x bg dia angkat..
kah3..
gila kejam~

fIcK a.k.a kaka said...

fick to cik jannah...
kenapa la dgn ko nie?
aku x penah pon bwat cam tuh bile ko tepon mak dulu..
isyh..isyh...
tgk la...ko igt aku x boley balas balik..
ciap ko!

cIk JanNah said...

hahaaa..
sengal!!
pecaya la ckp aku!

bengong!
mak letak tepon dalam laci.
aku sndri x taw mane dia ltk tepon dia..
sengal la ko nieh~

fIcK a.k.a kaka said...

fick to cik jannah...
ala...ko saje je nak auta kan...
pada hal memang ko bwat cam tuh...
kihkihkik

cIk JanNah said...

hahahaha
lantak ko la labu!!


miahahaa

Memorabilia Am said...

hahaha baru nyanyi lagu ni kat karoke ahad lepas ;-p

fIcK a.k.a kaka said...

fick to memorabilia
hehhe
ye ker..
awat x ajak skali..
he3

Mr.shari said...

dlu aku fan avril!,yeah!,haha

Anonymous said...

Tv satellite
http://92d795ofi5t4lmpcwbgdthdte-.hop.clickbank.net/?tid=VIDEO
webpage exit software
http://504d64x2rdq8sgu96f7gw8pew3.hop.clickbank.net/
fat lose for idiot
http://2b81dwp8p9sckfqpm5rc0p6y2k.hop.clickbank.net/
penis advantage
http://3fe580o2kcw5mpuimewnn3ymdd.hop.clickbank.net/
Muscle building with 6-pax
http://bccf77yck5s2yiu7rd-8z6yllh.hop.clickbank.net/
online movies-stay tuned
http://b8f3e-z3fb05rhpolcxe396k6n.hop.clickbank.net/
xbox 360 – repair guide
http://2bb255w0i9z3qet7gbrqnaurd4.hop.clickbank.net/
movies capital
http://db382zs5siu5lpf8zhmaw80iwg.hop.clickbank.net/
warcraft millionaire
http://41e58-05qkx0kchngeodpw3tel.hop.clickbank.net/

Related Posts with Thumbnails