.::Legend in the limelight::.

Every year, kolej aku akan mengadakan dinner tahunan....
Kalau tahun lepas bertemakan "A Night To Remember" but tahun ini
"Legend in the Limelight"
Kali ini more era dulu-dulu...
Seperti P.Ramlee, tokoh-tokoh inggeris terdahulu etc...
Entah, kali ini aku cam x berapa kisah sangat pasal dinner nie...
Kalau compared tahun lepas, memang aku x nafikan yang aku bersemangat untuk bergaya...
X tau kenapa...Mayb dah malas nak pikirkan benda2 remeh cam ni kot...
Xpun sebab aku dah tua kot..Mwahahaha~
Baju pon x decide nak pakai ape...
Then, di hari kejadian, tema gothic menjadi pilihan...
Aku pon x pasti kenapa aku pilih gothic..."dilema kot"
Walaupun lari daripada tema yang ditetapkan, but aku still berpuas hati dengan ape yang aku pakai...
Asalkan aku selesa n confident, itula diri aku yang sebenar...
Hahaha~
Neway, ini merupakan tahun ketiga aku menetap di kolej kediaman keempat....
Mayb juga kali terakhir kot aku hadir dinner seperti nie..
Apa-apa pown aku enjoy that night~
Weeee~

p/s
Tunjukkan aku bagaimana untuk menepati tema...?

~>>fIcK_ScAvO<<~

10 comments:

rizz said...

wahh gothic la fickkk

cIk JanNah said...

wah nie sudah lbh!!
mane dpt wig tuh haa??
buang wet mak btol la ko nieh~!!

1more thing;
kalo ko rase nak g dinner kolej ko next year or next tyme sila2 kan la ko lb then extend lg.

nnti leh la ko bergaya lg~!
huh~!
blajo men2!!!
blasah kang!

hahaha

fIcK a.k.a kaka said...

fick to rizz..
gothic masa mlm tuh jew~
hehehe

fick to cik jannah..
wey, aku pakai wet aku sendiri OKEY!
mesti ko jeles kat aku kan..
mwahahahaha~

extend tu memang terpaksa...
klu ko kat tempat aku, mesti ko xde pilihan laen...
itu sahaja pilihan yg terbaek..
heheheh

Mr.shari said...

ko ke tu bro??

cm bkn ko je

hahhaa

pape hal

ko pndai b'gaya
:]

fIcK a.k.a kaka said...

fick to mr.shari
yup, aku tuh..
heheheheh
laen ker?
malam tuh je nampak laen...
special sket coz dinner
mwahahaha~

Anna Mohamed Amin said...

hey fick!! im fine! miss u too!!
where r u now?
hehe..

p/s: u look so goth!! loving it!

yuyu esumi said...

huhu suka la imej kaka masa MAB nampak lain sangat huhuhuhu...
cayalahhhhh hehehhe

cIk JanNah said...

x de nye nak jeles~!
x kuasa aku taw!

hahaa;

ceh x de plihan laen??
kop yg wat bnda 2 x de plihan!
spe suh blajo men2??

haish~

Anna Mohamed Amin said...

owhh.. right2!! tlupe plak.. i rmmber u mentioned my bro some time before.. hehehe..

i have another 3 more years to go.. ;P

Jack said...

sapiq!!! aku ske r rambut ko.... kagum!!!! Nti dinner aku nak wat rambut cmtu gak...ko tlg wat..volei?

Related Posts with Thumbnails