.::Picnic di Ulu Yam::.

Hurray~
Pi berkelah....Erm, actually tu pown last2 minit baru dapat ikut..
Mwahahaha~ Neway, thanks a lot kat alip coz bg join sama...
Becoz picnic kali ini bebudak 2nd year geologi yang bwat...
Aku just tumpang sekaki je...Hehehe~
Klu nak diikutkan, sudah lama x berkelah...
Last kali pi berkelah masa kat matrik...
Tu pown dengan budak2 sepraktikal...
Enjoy la, lepas penat lelah berjuang menghadapi final exam...
At least, sedikit sebanyak dapat me''release''kan tension dan menikmati keindahan
alam semula jadi...

Segala persiapan tuk makanan semuanya emak Ehsan yang sediakan...
Thanks to Ehsan sekeluarga coz banyak membantu dalam picnic di Ulu Yam nie...
X lupa jugak tumpangkan tdo...Selesa bangat Ehsan...
Ape2 pown, sangat fresh bile mandi kat dalam sungai...
Sejuk di tambah pula dengan batu-batu sungai di tepi-tepi...
Membuatkan hati sangat tenang dan seronok...
Bersyukor becoz pada hari tersebut, hujan x turun.
Nasib baek la pada sebelah petangnya yang hujan.
Kalau x, alamatnya tak berkelah la kami....

MR. FICK: Tertanya-tanya bila la lagi nak berpicnic cam nie...

~>>fIcK_ScAvO<<~

9 comments:

darah bunga sahara said...

best giler kan..btw..
len kali kite buat plak kt tmpat len.. pusing plak satu malaysia..
hehehe

fIcK a.k.a kaka said...

hehehe
btol tu..
memang enjoy giler..
klu ade masa lagi cam nie, kita ronda2 satu malaysia ye~
weeee~

Anonymous said...

Tlg la...at first mmg excited tue. Lepas tue kalau susah skit...mesti tak nak buat.

Rabiatul Adawiyah said...

waaaa~ bestnye~ pergh! takde exam ke? dah abes leh la joget2 men2 air~

org kat sini exam lagi~ lagi 3 paper! aaaaaaaa! tekanan! jeles~

Rabiatul Adawiyah said...

btw~ free kan? encik tlh ditagged oleh sy~

TRANSLUCENTLYHEALL said...

i dh lama x g berkelah picnic segala,
hmmm.. bestnyer...

AnGeLFiRe said...

TQ for the cooks..


Nex time we bring along gurlz
how that sound..?

fIcK a.k.a kaka said...

to adah..
alah, cian nye ade exam lagi.....
erm, org kat cni lama dah abis..
wee~

to TRANSLUCENTLYHEALL,
hmm, skali skala pergi picnic memang best..
tp kene berhati2..
jgn sampai bersuka, bergembira x ingat dunia,
then hilang satu nyawa...
minx di jauhkan....

to aqil,
bring gurlz boley...
tp ko la kene jaga..
leceh..
tu la, ini lah....
heheheh

yuyu esumi said...

lama xp ULU YAM....huhu rindunya...

Related Posts with Thumbnails