.::High School Musical 3::.

High school musical 3 kembali lagi..."senior year"
Kali nie memang best berbanding dengan high school musical 1 & 2.
Beginning cerita je, aku dah feeling abis...Terharu dgn semangat yang ada pada Troy Bolton semasa perlawanan bola keranjang...
Penuh dengan nyanyian dan tarian membuatkan high school musical kali ini benar2 hidup dalam setiap perwatakan...
Suka dengan watak Troy Bolton (Zac Efron) and Gabriella Montez (Vanessa Anne Hudgens). Romantik dan sweet couple...
Bagi orang yang tidak mengikuti cerita High School Musical dari awal, memang akan mendapati cerita kali ini biasa saja dan busan. But, bg aku ia memang best giler coz aku nie berjiwa remaja dan teruja bila melihat cerita2 yang happening & romantik cam nie...
Aku bagi 5 bintang dari 5 bintang...
weee~

p/s
MR. FICK : Bestnye klu ade skola cam kat High School Musical tu di Malaysia~

~>>fIcK_sCaVo<<~

3 comments:

Daoz said...

my fav song is can i have this dance yg troy n grabiella nari atas roof.nway plg best dlm movie ni is da choreography,sgt menarik!

fIcK a.k.a kaka said...

yup2...
aku pown suka part tu...
romantik sesangat...
tp lagu now or never pon best jugak...
energy + kreatif menari dgn bola keranjang...
feeling abis...
wahahaah

loque said...

cter ni loque x minat...
my bro and sis minat lah...
he3..
quantom of solace dah nengok?
dont forget to drop some comment about my latest entry hokeh
and..
slamat berkenalan

Related Posts with Thumbnails