..::p.a.p.a.d.o.m::..

Hari nie after habis je kelas, terus je pi Mid Valley...
Plan nak terminate broadband akhirnya tercapai jua...
OMG, broadband aku tuh memang suck!
Almost 1 minggu lebih aku x leh guna gara-gara terlalu slow sehingga nak browse kat internet pon mengambil masa yg terlalu lama....
Then, aku mengambil keputusan, terminate je la after pihak broadband tu memang x leh nak settlekan...
Sedihkan?

Ok berbalik dengan citer papadom...
Hurm, memang best...
Garapan yg sungguh menarik...
Memang layak menerima filem terbaek dalam Festival Malaysia yang lepas...

Ape yang menarik dalam cerita nie?
Aku suka watak yg dimaenkan oleh Nurkhairiah...
Sangat bersahaja dan dia berjaya membawa watak dia dengan baek...

Honestly, before aku tengok citer papadom nie, aku menganggap yg papadom tuh just sekadar nama makanan (keropok)...
But, actually ade 2 maksud dalam citer papadom nie...
1st, papadom ialah sejenis makanan (keropok) and 2nd, papadom ialah papa+dom(saadom)...
Memang sweet masa scene tayangan filem pendek yg dibuat oleh mia(liyana jasmin)...

Neway, x rugi klu korang menonton citer nie...
walaupon simple, tp garapan jalan cerita yg sangat menarik....
Aku bg 5 bintang/5 bintang!!

2 comments:

farish H said...

xtgok lgek ehhee

fIcK a.k.a kaka said...

pi la tgk...
sure x rugi!

Related Posts with Thumbnails