..::Haeundae: The Deadly Tsunami::..

Actually, dr last week aku teringin menonton movie nie...
But x kesampaian becoz bz dgn beberapa buah program...
Reason aku nak tgk citer nie sebab aku tertarik dgn komen-komen yang aku baca di internet mengenai citer TSUNAMI nie...
Plus, kawan2 kat lab kimia fizik pon citer benda yang sama....
Best and akan menangis klu menonton!

Then ari nie aku pi menonton seorang diri kat MID VALLEY...
Aku x berapa kisah p0n eventhough tgk sesorang...
Ada kawan aku ckp, mana la best kan tgk movie sesorang...
But for me, its okey....
Aku dah biase dah pon...
Lagi pon bebas nak pi mana, nak wat pe...

Okey, berbalik dgn citer TSUNAMI ini...
Permulaan cerita agak boring la + ade lawak2 sket..
Then, start TSUNAMI nak datang tuh...
Mula la babak2 yang menyedihkan...
Seriusly, aku sebak and meleleh air mata tgk citer nie..
Tp korang cam ne plak kan?

p/s
8/10 bintang tuk citer nie!

3 comments:

Shuk_devdas said...

huhuhu...

mula2 cite mmg bosan..siap ak tetido...

start tsunami tu yg..omg!!!
baru cita die letops

farish H said...

cm nk tgok jeee

fIcK a.k.a kaka said...

to shuk:
yup di awal permulaan memang bosan pon
yg yg paling menyedihkan part masa perempuan tu bgtau yang prof tu ayah kepada anak dia..
OMG! seriusly sedih giler... and part masa polis penyelamat selamatkan lelaki kat laut tuh...
yg dia gunting tali....huhuhuhu

to farish: tgk la...x rugi...but just boring je masa mula2 tuh...

Related Posts with Thumbnails