.:: Di Sebalik Tarikh Lahir Aku : Betul Atau Secara Kebetulan::.

Ehm, b4 nak sambung bwat lab report inorganik yang bertimbun-timbun tuh, rase cam nak share plak rahsia di sebalik tarikh lahir aku nie. Nombor 12. Memang best!! Tapi ade juga kejadian yang sedih aku lalui pada tarikh tersebut. Contohnya, datuk belah ayah aku meninggal pada tarikh 12hb september.Huhuhu. Ehm, sempat jugak aku layari intenet untuk mencari rahsia di sebalik nombor 12 nie. Jom kita kongsi bersama~

Tarikh Lahir pada 12 & 19
Orang yang lahir pada tarikh ini memiliki sifat suka dipuji.Dia berharap setiap orang akan menganggapnya sebagai juara. Pada dasarnya dia suka berdandan dan berpakaian rapi.Kerana itu dia sering membelanjakan wangnya untuk menunjukan penampilannya.Dalam Kehidupan sehari-hari dia adalah pasangan yang disegani kerana bakat kepimpinannya.Sifatnya yang bijaksana membuatkan dia disegani dalam pergaulan.Dalam urusan cinta, dia adalah pasangan yang sangat susah untuk dipercayai.

12 hb
Kamu seorang yang setia dalam perhubungan. Sekali kamu memberikan komitmen, selamanya kamu akan setia. Namun jangan tak tahu, ramai yang masih menaruh minat padamu walaupun tahu kamu sudahpun berpunya!!

Komen:
Actually aku x berapa setuju dengan tafsiran ini. Aku akui yang sesetengah ciri itu ade pada aku and selebihnye tidak benar sama sekali..Hehehe...

Tip Mengenal Diri Sendiri Melalui Tarikh Lahir Dari Dr.Fadzilah Kamsah

1. Pemimpin
2. Lembut
3. Kemas (Cerewet)
4. Rajin
5.
Boleh berbincang
6. Angin
7. Patuh
8. Bisnes
9. Glamour

Contoh: 12 09 1987

1 + 2 = 3

Maka kotak pertama adalah 3..
Kemudian campurkan kesemua nombor..

1 + 2 + 0 + 9 + 1 + 9 + 8 + 7 = 37

Kemudian hasil campur yang lebih dari 9 akan dicampur lagi seperti:

3 + 7 = 10

Oleh kerana hasil campur lebih dari 9 maka dicampur lagi

1 + 0 = 1

Maka kotak kedua adalah 1..
Selepas itu kotak pertama akan dicampur ngan kotak kedua

3 + 1 = 4

Maka kotak ketiga ialah 4..
hasilnya..

3 : Kemas (Cerewet)
1 : Pemimpin
4 : Rajin

Maka anda sudah cerminkan diri anda mungkin sifat-sifat ini ada dalam
diri anda dan mana tahu mungkin suatu hari nanti dengan sifat ini anda
akan menjadi seorang yang berguna.

~>>fIcK_sCaVo<<~

4 comments:

:: i.l.h.a.m.a.n.s.i.z :: said...

benda ni ada betul dan ada x betul..
tp, hanya tuan punya badan yg tahu betul atau x..
hahah..

apa pn..
selamat menyambut bufday yg ke-21..
kunci kebebasan sudah tiba...
ngeh3...

Kos Serani said...

Thanx kerana sudi singgah ke blog saya. tarik 12 tu memang cantik...Happy besday ya, dan kebetul 12 juga...iaitu 12.October ni kami akan mengadakan MAJLIS RAMAH MESRA RAYA BERSAMA STACY AF6, jika ada masa...datanglah dengan kawan...selain hiburan, fahion show baju Raya...adabjuga Door Gift...dan cabutan bertuah...serta Best Dress. Untuk keterangan lanjut...sila log in ke www.stacyaf6.blogspot.com

fIcK a.k.a kaka said...

HOHOHO~
TQ, semapt lagi promo stacy yerk...
erm, insyaallah, klu ade masa, akan ku turuti...
hehehehheeh

Daoz said...

fick,happy birthday!!may Allah blesses u always.amin.

Related Posts with Thumbnails