I.T.A.L.I.A.N.N.I.E.S

Lokasi : Garden, Mid Valley

Again and again, makan, makan, dan makan....
Kali nie, aku ngan kekawan aku, [[dayat]],[[syahmi]], [[bobot]], [[aiman]], [[deqwan]] dan [[din]] pe kene pasta & pizza kat ITALIANNIES.
Actually, aku memang penggemar pasta. So restaurant nie merupakan salah satu restaurant yang da best and de'boom. Hari tu, kami just order 2 jenis pasta dan dua jenis pizza for 6 org makan. Hahhahaha~ Kat dalam pic tu, nampak je sket, tp act banyak.

Aku x suka sgt makan carbonara. Terasa muak coz cheese kan. But klu pasta yang laen tu hurm....yummy...yummy...
Din dengan air ICED CAFE MOCHA

Yellow bridie

Strawberry colada

Btw, aku x tahu kenapa aku suka sgt makan..Hahahah..Kebanyakkan duit aku, aku spendkan dgn makan2..For me, bab2 makan nie, aku x kisah sgt...Asalkan berbaloi~

p/s
Nak makan SUSHI!!!

14 comments:

tydusliar said...

tak habis2 dgn sushi ko~~~

fIcK a.k.a kaka said...

wey, jom la makan sushi..
huhuhu

darah bunga sahara said...

bestnye makan..huhuhuhu
kaka.. but sushi x best la..susuhi ok..hahah
merembes

fIcK a.k.a kaka said...

amboi2.....
susushi tu so-so je...

sushi best la...
tp x tahu bile nak makan nie...
for ur information, aku td dpt satu email....
dia ckp sushi king, cetain2 makanannye x halal...
APEKAH?

AkU said...

weee..diaorang nye pizza memang sedap..~~

fIcK a.k.a kaka said...

to aku: erm, memang sedap pon, tp i suka air n pasta dia..yummy..yummy...

skid soil said...

pergh.mcm sedap.bile ntah nk belanja aku?

fIcK a.k.a kaka said...

to daoz: tunggu aku dah keje nanti aku belanje ek..hehehehehe

AkU said...

sedap lagi kalu de org blanje..ngee~~

fIcK a.k.a kaka said...

to aku: jom aku belanje...tp ko byr la...
best x?
mwahahaha

AkU said...

aku byr gune duit ko ek..cabtekk aaa...

fIcK a.k.a kaka said...

hahhhaa
tunggu aku dah keje leh r..
kuang3x

Anna Mohamed Amin said...

kat mane italiannies ni? nak pergi!! i'm a fan of Italian food too! ;D

fIcK a.k.a kaka said...

to anna: restaurant tu kat garden, midvalley..
pi la try..
best..
i shuke pastanye...sedap!

Related Posts with Thumbnails